Fortsätt till huvudinnehåll

Up and go.

Polarn har gjort små ansatser till att krypa, ja, mer än baklänges och medsols menar jag. Hon står på alla fyra och gungar. Hon tar sats och kastar sig framåt. Hon drar sig framåt med ena armen. Hon skjuter ifrån med tårna.
Pyret har blivit hennes PT och kryper cirklar runt henne och säger Så! Pyret kryper, Polarn krypa åsså.
Men.
Jag undrar om hon ska bli en av dom som satsar på att lära sig gå istället. Hon har länge haft ovanan att sätta ena foten i golvet när hon står där på alla fyra och svajar, vilket har visat sig bero på att hon vill ställa sig upp. Om man tillhandahåller ett par händer att häva sig mot så trycker hon bestämt ifrån med den där foten och drar sig upp i en högst instabil ställning.
De senaste två dagarna har intresset för att försöka ta sig fram svalnat betydligt medan hon söker febrilt efter saker att klamra sig fast vid medan hon stampar runt som Stampe.
Jag hoppas hon nöjer sig med att krypa först, att ha två som kutar runt kan gärna dröja lite till. Tänker jag nu när jag vet hur mycket jobb som väntar när de blir rörliga de små liven.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: