Fortsätt till huvudinnehåll

Full pott.

Vi har kanske inte jobbat hårt på det där med potträning med Pyret, vilket vi kan skylla på Polarns leverans och Pyrets humör. Men vi har lite sparodiskt lagt in ett Vill du sitta på pottan? när den lilla damen har känts mottaglig för ett sådant förslag.
Ibland blir det ett solklart Nä! och då tjatar vi inte. 
Men ibland säger hon Ja och hjälper till och med ivrigt till med att få av sig byxor och blöja. Väl placerad på tronen säger hon Boka mamma, Pyret boka, vilket betyder att hon vill ha en bok att läsa medan hon sitter och väntar på vad det nu är som ska hända.
Precis så gick det till idag. Jag läste ur en bok för henne, medan hon bläddrade i en annan, tills hon plötsligt sa Färdig och ställde sig upp.
Där i den chockrosa pottan var det en liten pöl!
Men! Har Pyret kissat i pottan!? Yeeeey! sa jag och applåderade vilt. Hennes lycka blev total när hon fick torka sig med lite toapapper.

Jag och mammakompisen pratade nyss om vilka främmande ämnen man diskuterar efter att man blivit förälder. Hur totalt galen man låter när man berättar om saker man gör helt utan skam eller tvekan nuförtiden.
Att bli väldigt stolt och lycklig över lite kiss i en potta kan möjligen räknas till en sådan sak.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: