Fortsätt till huvudinnehåll

Rena semestern.

Nu får man ju inte berätta det här för herr B.o.B., för jag vill inte förlora min julbonus, men kvällen, natten och dagen med brudarna gick kanon.
Facit:
Polarn somnade typ 19:30, sov till typ midnatt, fick mat, ny blöja, somnade om, sov till typ 4:00, hade svårt att somna om men somnade bredvid mig vid 5 och vaknade sen inte förrän 6.
Tack gode gud för välling, hoppas jag så att den där natterrorn hon pysslat med är över.
Pyret somnade typ 18:30, pep lite vid midnatt när Polarn fick mat, fick ny blöja, pep lite vid 4 när Polarn gnällde men vaknade inte förrän vid 6.
Så här mycket har jag inte sovit på över en månad.
Frukosten var ett under av leenden och skratt och Pyret hade skoj med sin bff under dagen så jag behövde inte ens underhålla henne då, sen slocknade hon och vaknade inte förrän herr B.o.B. kommit hem.
Ändå är jag tröttare än jag varit på år och dar. Märkligt. Så jag förtjänar nog min julbonus trots att det var rena semestern att dubbeljobba när maken var borta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: