Fortsätt till huvudinnehåll

Den också.

Det har ju sedan start varit lite av en utmaning att lyckas lämna hemmet tillsammans med Pyret. Förutom vilda protester mot typ allt som ingår i processen att gå utanför dörren så har hon sedan en tid tillbaka varit ytters bestämd angående vilken klädsel som gäller. Det blir lätt den där jackan som är för liten och skorna som inte passar vädret för att jag inte orkar med ytterligare ett episkt utbrott över något som inte kommer skada ungen på något vis.
Idag kom det jag bara väntat på sen hon fick den i julklapp; Vajnejn me.
Så, okej då, vagnen fick väl följa med till lekplatsen då och hon körde den, med viss fara för sig själv och andra på gångvägen, hela vägen dit och nästan hela vägen hem.
Och bollen fick följa med.
Och bandy-bollen.
Och gammelfasters filt.
Och hinken skulle köras i vajnejn.
Jag anar liksom att problemet inte kommer bli att hon vill ta med vajnejn utan att hon vill ta med sig alla sina ägodelar i den också. Tills den är så överbelastad att den knappt rullar. Så där som vanliga barnvagnar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: