Fortsätt till huvudinnehåll

Diskbänksrealism.

Gott och blandat i nyhetsflödet:

Polarn kan nästan sitta själv, det är dock varning för att hon kantrar efter en stund.
Hon har också börjat få ihop armar och ben så att hon kommer upp på alla fyra där hon sen står och svajar innan hon vågar sig på ett försök att ta sig framåt. Sen drattar hon på näsan. Allt drattande tar hon med relativt gott mod.

Jag har varit på bvc och blivit lyssnad på, bekräftad, fått lite goda råd och tough love. Polarn fick en godkänt stämpel i rumpan.

Jag var inne på H&M för att köpa vantar till Pyret och var dum nog att gå runt bland damkläderna, efter att Pyret själv valt ut en mössa. Jag ville köpa mig en helt ny garderob, typ halva avdelningen i alla fall,  men gjorde det inte. Istället blev jag bara deppig av att inte veta vilken storlek jag har eller om det är någon vits att köpa kläder som passar. För de där kilona som fortfarande tickar nedåt långt från f.b. vikten (före barn) vet jag ju inte om de kommer tillbaka. Men höstmodet är ruskigt fint.

Pyret trivs så bra på förskolan att hon inte längre vill gå hem. Jag fick gunga, hjälpa till att åka kana och hoppa i vattenpölar innan vi kom hem idag.
Hon har för andra gången försökt sig på att cykla på en trehjuling där, fram tar hon sig med hjälp av sina äldre kompisar.

"Pyret städa!"
"Jaha, ska mamma också städa?"
"Nä, mamma sitta där. Pyret städa."
"Okej."
"Mamma inte städa. Pyrets tur städa."
Det var väl ändå dagens sanning. Så hon fick ligga där och skrubba diskhon med diskborsten för det där kommer man väl aldrig få höra igen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: