Fortsätt till huvudinnehåll

Dagens nöjen

På Polarns önskemål blev dagens aktivitet detta:
Hellre än bra badminton. Arvsmassorna har fått spela i skolan, så nu kan man hålla igång några slag innan någon missar. Det blir så mycket roligare för alla då. Det bjöds på ett mindre strömavbrott också, så vi fick spela med bara reservbelysning. Med vår nivå på spelet gjorde lyse kanske varken till eller från. 

Jag hade ju så klart varit ute på en runda på morgonen.
Det blev en liten en eftersom jag legat vaken halva natten med mensvärk och magkatarr. Jag blev något förvånad över resultatet med de förutsättningarna.

Men så klart behöver man ordentligt med energi mellan sådana aktiviteter, så vi fixade till vår favorit frukost. Färska jordgubbar och blåbär, grekisk yoghurt, granola, polarknäcke och grapefrukt (som inte ville medverka på bild).
Sen fanns det lite tid över till annat under dagen, förutom att ta undan tvätt, diska och laga mat. Såsom att Polarn har börjat rita av bilder hon hittar på nätet. Hon har ett öga för det där tror jag.

På tal om djur; vårkänslorna har slagit till och tydligen drabbat även de lurviga. Det var nära att jag fick ett mindre slaganfall när gammelkatt bestämde sig för att börja leka när vi var ensamma i badrummet.
Inte en blekaste vad som tagit åt henne.

Lillfjant leker ju alla minuter hon inte sover, och denna kväll fick jag rädda Polarns tröja från ett brutalt öde två gånger.
Den fick hängas upp på garderoben till sist, eftersom hon raskt sprang tillbaka och hämtade den från stolen den låg på. 

And so goes the days of our lives...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.