Fortsätt till huvudinnehåll

Tar inte ut något i förskott.

Igår orkade jag gå till jobbet utan att bli helt slut eller få ont i bröstet. Idag gick jag både dit och hem. Kanske är det bara någon tillfällig energikick, kanske är det extra tillskott av järn som börjar kicka in. Promenaden med kollegan gjorde mig ju rätt slut, men jag fick i alla fall inte ont, så redan där var det ju kanske en förbättring.
Det vore ju fasligt skönt att orka lite igen.

En extra energikick fick vi av beskedet att Pyrets bästa kompis också fått plats på skolan. Han kommer få börja efter jullovet. Känns extra tryggt att Pyret får med sig sin bästis, men också att vi får med oss schyssta föräldrar.

Så trots en ganska nedslående arbetsdag känns läget försiktigt optimistiskt och vi ser fram emot en härlig helg.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.