Fortsätt till huvudinnehåll

För mammas skull.

På Fjärilshuset fick jag syn på de här:


Det är hårspännen.
Alltså kom igen, har ni sett något så bedårande?!

Jag föll pladask och tänkte i mitt stilla sinne att Polarn skulle göra detsamma och därför ge mig en ursäkt att köpa dem. Men icke. Så jag mutade henne med ett dinosaurägg mot att få köpa dem till henne och Pyret. Då gick det för sig.

Som tur var så blev båda väldigt förtjusta i dem senare, men jag fattar ju att tiden för söta grejer snart är förbi. Så jag får passa på så länge jag kan. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.