Fortsätt till huvudinnehåll

Lång dags färd mot helg.

Så var det äntligen fredag. Egentligen oklart varför man börjar "fira" helgen redan på fredagsmorgon, då är det ju fortfarande en hel arbetsdag kvar att slutföra.

Innan min dag var avklarad skulle jag få variera mellan mina vanliga arbetsuppgifter och hålla en föreläsning för läkare. Den här gången med mikrofon som värsta Britney Spears, och jag blev inspelad. Vad håller jag på med egentligen.
Det hela verkar ha gått bra. Med det där rätt vanliga personlighetsdraget där jag antar att folk bara säger saker för att vara snälla, så är det svårt att bedöma. Men jag fick förlängt med 15 minuter och personer ställde frågor, så det var väl ett gott tecken utöver beröm.

Efter hämtning av arvsmassor och lämning av dessa i hemmet, gjorde jag som förra fredagen och vände mer eller mindre i dörren. Jag tog tåget till stan och åt middag med före detta kollegor, fast flera stycken den här gången. Vegetarisk hamburgare med tillbehör, och en cheesecake till efterrätt fick det bli.

Nu är jag helt slut. Har dragits hela veckan med lite feberkänsla, värk i bihålorna och illamående, men inget har brutit ut. Kanske för att jag stenhårt har vägrat det, för att jag verkligen inte hade tid. Nu skulle jag önska mig en härlig mysa i soffan och sova länge på morgonen helg, men är rätt övertygad om att det inte kommer hända.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.