Fortsätt till huvudinnehåll

Ljuset i tunneln

Ännumindrefjant har många kvaliteter, en av de mer intressanta är att han faktiskt roas av alla kattleksaker som presenteras. Vilket kan låta som en självklarhet, men jag har haft många katter och känner många som har haft många katter, det är inte alls så vanligt. Det känns tvärtom som att katter är otroligt kräsna varelser som helst inte alls besvärar sig med leksaker skapade för att roa just katter. 
Men Ännumindrefjant roas. Han gillar klassiker som bollar, prasselleksaker, små mjukisdjur, laserpekare och kattspön, men också mer svårflörtade attraktioner som bolltorn. 
Därför satsade jag på att införskaffa en lite större kattunnel.
Den gick också hem. 
Nu är det ett ständigt äventyr att lista ut var den tagit vägen eftersom han ständigt flyttar runt den. Eller, så svårt att lista ut är det inte, för jag håller på att snubbla över den och bryta något ben i kroppen, typ varje dag. 

Får ju säga att det är en spännande erfarenhet att ha en katt som beter sig som en katt. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: