Fortsätt till huvudinnehåll

Akta vad du önskar dig.

Väckt först av alla, som vanligt, men jag lyckas på något sätt somna om. Sen blir jag väckt igen med livsviktiga frågor om tv:n, torra händer och frukost, trots att herr B.o.B. är uppe, men jag somnar om igen och igen. Något splittrat får jag ihop en sovmorgon till klockan 8:40.

Herr B.o.B. tar sedan med sig arvsmassorna till simhallen, medan jag kan träna en timme och, efter en dusch, gå och handla. Jag tar en promenad i solen för att möta upp dem, men vi missade varann, så jag strosade hem igen och åt lunch.

Arvsmassorna spelade lite spel på eftermiddagen medan jag glodde på en dokumentär. Sen åkte vi och köpte ny riskokare och brödrost och avslutade dagen på pizzerian.

Precis en sådan dag jag längtat efter. Men som vanligt känner jag att jag slösat bort en ledig dag till ingen som helst nytta. Att ha en sån där slö dag låter alltid bättre i fantasin än hur det känns i verkligheten, men jag måste tvinga mig till dem ibland. Även om de inte känns så värst meningsfulla, så vet jag ju att kroppen behöver det, liksom jag vet att vad jag vill och vad min kropp behöver inte alltid stämmer överens.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: