Fortsätt till huvudinnehåll

Så hur var din dag?

Idag var inbokat att gå in via universitetets databas, leta fram och skriva ut 12 rättsfall, läsa igenom dem, markera dem, och skriva en analys av det fall min grupp ska redovisa på torsdag.

Under morgonkaffet hörde jag med ett halvt öra sägas på Nyhetsmorgon att någon rapport visade att stress över teknik som inte fungerade var en av de största stressfaktorerna i arbetet, eller något sånt.

Först gick det inte att gå in på databasen, Hej nerver! Vad spännande vi hade det i någon halvtimme.

När det gick, visade det sig att nya skrivaren inte skriver ut dubbelsidigt. Så skönt att de drygt hundra sidorna faktiskt kommer bli hundra sidor, för tydlighetens skull.

Sen visade det sig att skrivaren via trådlöst tog sig rast emellanåt, på så sätt att 15 sidor tog 1 timme och 15 minuter att få ut. Jag tänkte på mindfullness och vilket blaj det är.

Då försökte jag skriva ut via usb-port. Fast det var jag inte behörig att göra tyckte skrivaren och blinkade ilsket rött. Då tänkte jag på Red light district för att sånt också gör mig ilsken.

Jag gick in på stationära datorn istället, men den godkände inte licensen på databasens sida. Licens to kill tänkte jag.

Jag gav efter för lektionen i att bevara lugnet när döda ting jävlas och lät datorn stå där och tugga. Fast då ville skrivaren helst skriva ut halva sidan 4 ovanpå sidan 1 i hälften av utskrifterna. Så där så att jag fick gå in och skriva ut dem separat. Jag ville separera skrivaren från vår lägenhet.

Jag satt och lekte med skrivaren mellan klockan 10 och 14. Det kändes effektivt. Speciellt när den ville ha uppmärksamhet titt som tätt så att jag inte kunde läsa igenom mer än två rättsfall under tiden.

Den senaste tiden har jag haft små ryckningar i höger öga, kanske kan det bero på, jag vet inte, stress eller överansträngning eller något. Idag var det fasiken rejvparty i det lilla hörnet av ögat.

Men vad den där rapporten de nämnde på nyheterna kan syfta på har jag ingen aning om. Varför stressa upp sig när tekniken strular, man får väl göra som maken tycker och låta bli att stressa upp sig. Och sitta uppe halva natten för att läsa i alla fall de 4 rättsfallen som ska vara lästa till klockan 9 imorgon.

Mitt och älskade skrivarens bidrag till miljöförstöringen. Jag säger inte att de pappren som ser lite skrynkliga ut kanske blev offer för lite frustration. Jag säger att det faktiskt blev det.

Kommentarer

greken sa…
Suck! Lider med dig. Minns när jag utnyttjade alla receptioner i landet via mitt jobb för att skriva ut å kopiera tusentals papper!!! :)
B.o.B. sa…
Förutom tristessen skulle det väl vara uthärdligt, om bara tekniken stod på vår sida istället för att jobba på sina ondskefulla planer på att ta över världen.

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: