Fortsätt till huvudinnehåll

Inte tid

Förutom heltidsarbete med två pågående parallella utbildningar så ska jag klämma in att planera ett påsklov, en födelsedag och Arvsmassornas hobby. Det går sådär.

Påsklovet har kommit till stadiet att jag hade ett förslag som Arvsmassorna godkände, det är ju bra, men nu ska det då Googlas och bokas. Innan alla andra Googlar och bokar förhoppningsvis. 

Polarn lämnade idag över denna:
"Kema (schema) till Polarns födelsedag" Det kommer bli en fullspäckad dag minsann, från frukost till sängdags. Det är ju fint att hon vågar be om det hon vill ha, önskar och behöver. Jag vill låta henne leva i illusionen att man får det man säger att man behöver, så länge det går. Kanske kan jag göra det så självklart för henne att hon i framtiden vägrar acceptera att personer ignorerar hennes behov och gränser. Nu ska jag bara köpa rätt frukost, middag och fika till dagen.

Sedan hörde modellagenturen av sig och frågade om tjejerna ville söka en roll i en tv-serie. Det ville de. Så nu ska det spelas in ansökningsvideos mellan allt annat. Jag ska då stå för den tekniska biten att spela in och skicka det till agenturen. Jag kommer få en hjärnblödning av den tekniska stressen.

Men jag börjar med att landa efter dagens utbildningsdag och förbereda morgondagens utbildning. Resten får komma sen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.