Fortsätt till huvudinnehåll

Chillaxa

När man inte orkar så värst mycket så är det alldeles lagom att slå sig ner i biomörkret och låta ett par timmar försvinna. Valet föll på denna:
Mästerkatten 2
Det är skönt att emellanåt få se på barnfilm som man själv kan ha roligt åt.

Eftersom energinivån inte höjts till kvällen slog jag mig ner i soffan och tittade på ännu ett avsnitt av Limbo.

Det är för mig väldigt oklart varför jag fortsätter att titta på den, för jag stör mig på det mesta i serien. De sjukt lyxiga miljöerna med alla de rätta attributen ända ner till Mon Amie kopparna. De trasiga relationerna mellan människor som bara beter sig så himla märkligt. Den otrevliga stämningen mellan typ alla, som skapar drama med en Days of our lives-känsla. Jag tror att jag fortsätter titta för att det är en ensemble med riktigt duktiga skådespelare, men vad gör det när jag uppfattar allt som högst osympatiskt. 

Bättre då att avrunda kvällen med en god bok, och det har jag ju några att ge mig på. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.