Fortsätt till huvudinnehåll

Som det kan bli.

Tänk att vid den här tiden för bara 3 år sedan satt jag med nyårsblues och grät över misslyckade ivf:er som verkade bana väg för permanent barnlöshet. Dessutom svettades jag över att starta en ny termin som skulle innebära att läsa 6 tunga ämnen samtidigt och därför säkert skulle bana väg för misslyckande och därför kyssa högskoledrömmen adjö.

Nu vaknar jag till Jag älskar dig mamma nästan varje morgon, har en dotter som skriker som om hon blir torterad så snart jag lämnar rummet och jag yttrar meningar så som Du får inte slå din syster med lego, hon blir ledsen då. Dessutom förbereder jag mig för att börja på socionomprogrammet.

Andra nyheter i livet:
Jag shoppar inte kläder till mig själv för att:
A. Jag vet inte vad jag har för storlek längre
och
B. Det är omöjligt att gå omkring och tittalitepåkläderbara med två tornados i släptåg.

Jag äter samma mat 4 gånger på raken för att:
A. Det är vad tornado nr 1 vill ha
och
B. Det är vad som finns/hinns med/fantasin tillåter.

Jag tittar på tv 1 timme om dagen. Då räknas inte Dumma mej tvåhundrafemtioelva gånger i timmen.

Min idé om en trevlig kväll är att få äta en  hel middag, få se en hel film och lägga mig vid 21.

En mysig helgmorgon innebär att ligga i sängen till klockan 7 med en avkomma som ligger och babblar fint hår du har mamma katten komma till mej jag ha frukost Iris inte ta min uggla jag älskar dig katten låter mjauuu och en annan avkomma som sitter gränsle över bröstet och slår mig i pannan med nappen, trycker in sina fingrar i min mun och tigger blöta pussar. Vi ligger fortfarande i sängen klockan 7 liksom!

På bara 3 korta år gick jag från barnlös komvux studerande till tvåbarnsmor och universitets studerande. Ibland är livet ett snigelrace och ibland är det omkörningsfilen på Autobahn.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: