Fortsätt till huvudinnehåll

Belöning och straff.

Igår var päronlyckan total. Vi var på promenad i evigheter med två djupt sovande knoddar i vagnen. De sov sådär länge att de vaknade på ytterst gott humör ni vet. Så när de vaknade vågade vi oss på att ta med dom in på Pizza Hut för utfodring.
Vi väntade en sån där evighet som det alltid tar att få maten på Pizza Hut. Vi utfodrade Polarn. Vi delade på en pizza med Pyret. Vi fick Pyret att sitta kvar efter Ja klar nu. Vi gick till toaletten för blöjbyte med varsitt barn. Vi betalade. Vi klädde på alla.
Utan. Ett. Enda. Utbrott.
Inte ens gnäll. 
Jag kan väl erkänna att vi var lite smått chockade.
Pyret fick gott om beröm och en nuharduvaritduktig-smoothie.

Idag kom straffet för vår lycka.
Jag skulle ta min vanliga promenad efter lämning. Lätt naiv trodde jag att det skulle vara plogat på de flesta ställen eftersom snön började igår eftermiddag. Jag hade fel. Dessutom började snålblåsten vina och snön falla lagom tills halva rundan var avklarad, så det var ingen vits att vända om.
Alltså fick jag trycka fram en dubbelvagn i snömodd täckt i snö. Det är ju i och för sig bra motion men inte så trivsamt.

Lärdomen är att om något väldigt bra händer så kommer snart något mindre bra hända för att ta ner dig på jorden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: