Fortsätt till huvudinnehåll

In the beginning...

Kurslitteraturen har anlänt och verkar såväl intressant som helt obegriplig, sådär som all kurslitteratur verkar innan man får in den i sitt sammanhang och man börjat fördjupa sig i den.

Jag har granskat kursplanen för den första kursen och den verkar intressant och helt obegriplig, sådär som alla kursplaner verkar innan man fått in den i sitt sammanhang och man börjat.

Jag har tittat igenom uppgifterna för den första kursen och de verkar intressanta men helt obegripliga, sådär som alla uppgifter verkar innan man fått in dom i sitt sammanhang och man påbörjat dom.

Jag har tittat igenom programmet för introduktionsdagarna vilket ser intressant ut men också helt omöjligt eftersom det ingår en massa sociala aktiviteter som jag inte är säker på att jag kommer ihåg hur man utför. Man kan "frivilligt" följa med på pubkvällar de två första kvällarna för att lära känna sina kurskamrater till exempel. Frivilligt? Om man inte kan/orkar hamnar man inte från dag ett i bakvattnet inför den gruppuppgift som ska påbörjas redan på dag fem då?

Jag är ju redan van vid det egna arbetet och ansvaret som det tjatas om överallt eftersom jag kommer från vux och inte gymnasiet, men är å andra sidan inte så hemma på de där pubkvällarna som verkar vara en så stor del av universitetslivet.

Nåja, det löser sig sa den trötta småbarnsmamman som just haft kräksjukan... höhö... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: