Fortsätt till huvudinnehåll

Bra grepp.

Att pyret blivit mer fingerfärdig och därför med flinka fingrar greppar saker i sin närhet för att utforska dem och till sist föra dem till utforskningsstationen i munnen är ju spännande.
Det är intressant, roligt att titta på och pyret blir lite mer tillfreds med sin tillvaro.
Tyvärr innebär det också att hon ständigt greppar mitt nackhår när hon blir buren, vilket blir aningens obekvämt om håret är utsläppt och väldigt obekvämt om det är uppsatt. Om hon sitter i famnen leder utsläppt hår till en kamp mot hennes vilja att föra det till sin utforskningsstation.
Klappa kissekatten kan också leda till ett rejält grepp i pälsen i syfte att smaka på den. För att förhindra det klappas kissekatten enbart med mammas finger i handflatan.
Eftersom såväl katterna som jag är inne i en period då vi fäller pälsen så känner jag inte att vi har råd att offra så mycket hår till flinka små nävar, jag kommer banne mig bli skallig om jag inte bättrar på mina reflexer och hinner parera henne.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: