Fortsätt till huvudinnehåll

Bekvämt

Än.tl.i.gen. Har läst ut Box av Läckberg och Fexeus. Trodde inte jag skulle klara det, men trägen vinner.
Det är ju så korkat egentligen; att slösa tid med att läsa dåliga böcker istället för att ge upp och ge sig på något som ger mer. Ibland är det kanske för att man tror att boken kan arta sig om man bara kommer in i den, men det hade jag ju ingen förhoppning om här. Nu handlade det nog mer om att slutföra det som påbörjats och någon vriden respekt för böcker som medför att jag inte slutar mitt i. Men skönt att inte längre behöva läsa om poliser som förklarar saker för varandra som de rimligen inte skulle behöva förklara för varandra när de borde vara välkända saker för en polis eftersom det är välkänt för mig som inte är polis. Men jag vet inte, bara för att jag och min kollega låter bli att förklara vad förkortningar står för gällande saker vi båda känner till, så kanske andra gör så. 
"Jag skickar ett meddelande till REKO, alltså till Rehabkoordinatorn, det vill säga den som arbetar med arbetsrehabiliterande planeringar." Säger jag inte. Grekiska för andra kanske, men inte för oss.

Nu tar jag mig an nästa bok:
Expeditionen av Bea Uusma. Varit sugen på den sedan den kom och tokhyllades, men har inte läst. Så nu gör jag som jag brukar och är sist på bollen, eller i alla fall 10 år efter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: