Fortsätt till huvudinnehåll

Som du vill

Bara jag och Polarn. Planen var att ha typ repris på förra helgen, fast med Polarn, och gå på Parkteaterföreställning tillsammans med mammakompisen och hennes arvsmassa. Men mammakompisen åkte på något av de virus som härjar, och då ville Polarn inte gå på föreställning. Om hon fick välja, och det fick hon, så ville hon åka till ett köpcentrum och titta på sin drömjacka, och sen fika. Så då gjorde vi det. Vi tittade så klart i lite andra butiker också innan vi åkte hem, mest hade vi då handlat godis.

Damen fick välja vilken middag som helst, så då blev det ugnspannkaka med bacon. 
Hon fick också välja vilken film vi skulle se, och då valde hon att äntligen titta på Avatar: the way of water, som hon har väntat. Eftersom den är vansinnigt lång så valde hon också att ta en paus mitt i för kvällspromenad.

Så man kan väl säga att dagen var ganska lugn, lite så här:
Ingen aning om vad som efterfrågas för morgondagen, men jag tar gärna fler sådana här dagar. Antar att det betyder att jag har någon långvarig sjukdom som spökar, eller så är det åldern, för plötsligt vill jag ägna min lediga tid till att göra ingenting. Självklart har just därför den här sommaren varit ett evigt flängande hit och dit. Aldrig får man vara nöjd. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: