Fortsätt till huvudinnehåll

Energikick

Luften på morgnarna är perfekt att springa i nu; kyligt men inte kallt, så skönt. Jag måste liksom hålla mig för att inte ge mig ut varje dag, för det tror jag varken att kroppen skulle uppskatta, eller klara av. 
Det är ju märkligt egentligen att något som är jobbigt och kör slut på en också ger sådan energi. Vilket säkert är olika för oss alla, men att pressa mig och klara av lite mer än jag trodde ger en härlig energikick. Att jag har ganska låga förväntningar på vad jag ska klara, hjälper säkert också till att hålla balansen. Fast jag menar så klart inte att pressa kroppen mer än den klarar, den ska ju inte gå sönder. Jag menar det som forskningen allt mer pekar på; att pulshöjande aktivitet frigör en massa gott i kroppen som gör att man mår bra. Man gör ett tufft jobb den där stunden man tränar för att få den där känslan efteråt, precis som man gör med så mycket annat i livet.

Den allra största utmaningen med träning är dock det som händer efter träningen:
Alltså att få av sig tränings-bh när man är svettig  gör ju att axeln går ur led varje gång. Det frambringar även en oklar känsla av skam att försöka krångla mig ur den, fast ingen ser mig. Jag vet att jag för många år sedan hade en som man knäpper som en vanlig bh, det var så mycket bättre! 

På tal om något helt annat så var vi på bio idag och såg denna:
Babybossen 2
Inte lika smart som 1:an, ganska tråkig och händelsefattig i tyckte jag, men arvsmassorna var nöjda och det är väl det viktiga.

Nu har jag haft ett liv 3 gånger på en och samma vecka: Stand up, teater och bio. Jag är helt slut.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.