Fortsätt till huvudinnehåll

Bara söndag

Förutom spruckna hälar så har jag härlig pms med yrsel, illamående, värk och en känsla av att bära ett ton bly i magen. Morgonens runda blev därav en utmaning, jag tror att jag svettades mer än under högsommarvärmen, och nöjde mig därför med en 3,5 km runda. Men den gick ju hyfsat:

Passande prestation en sådan här dag är väl att sitta med ett pussel, vi blev klara på dag 2 Polarn och jag:
Inte så passande för pms-humör är att hitta saker kattbebis lämnade efter sig:
Det gör fortfarande ont.

Till kvällen, när mörkret lagt sig, tog vi en promenad till kvarterets omtalade Halloweenpyntade hus. Särskilt Pyret har beklagat bristen på Halloweenanda i detta hushåll och jag känner mig inte alls insatt eftersom det typ bara fanns i amerikanska tonårsfilmer när jag växte upp. Så det är säkert så att jag underpresterar i detta sammanhang. Underpresterade gjorde inte ägarna till den här trädgården:
Jag tror att Pyret fick sin beskärda del av Halloween, hon var helt uppspelt och lättskrämd hela vägen hem. Vi får väl se hur sömnen blir inatt. Skulle den påverkas så är det inte hela världen, fritids är stängt så vi tar ändå sovmorgon.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: