Fortsätt till huvudinnehåll

Bästisar.

Jag har fått en ny bästis. En omhändertagande och varm vän. Den är helt ljuvlig.


Det är ju väldigt praktiskt när bästa vänner går att köpa på Clas Ohlson. Jag fick prova en liknande massagekudde hos mammakompisen och bad genast herr B.o.B. att köpa en. Den har bokstavligen gått varm under dagen. För den går att köra med värme och massage, men också att jag använde den så mycket att den nog överhettade vid ett tillfälle. 

På tal om bästisar så blev Polarn inbjuden att hänga hos sin bästis idag. Som hon har längtat. Bästisen kommer försvinna från förskolan och börja i förskoleklass, vilket jag anar gör mer ont i Polarn än hon vill ge sken av. Dessutom har vi rest bort om varandra under sommaren, så de har inte kunnat ses förrän nu. Men idag blev det av. En eftermiddag med bad i bubbelpool, hopp i studsmatta, spring i regnet, bygga koja och leka med lera, hon var helt lyrisk när hon kom hem.

Nu håller jag tummarna för att ryggen ger med sig, så att jag kan nyttja slutet av semestern till trevligare saker än att försöka andas.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: