Fortsätt till huvudinnehåll

Förberedelser.

Det är någon här hemma som fyller år snart. Man skulle kunna säga att det är en sak hon är väldigt förtjust i:

Hon gillar dem så mycket att hon blir pärlplatte-kreativ på en ny nivå. Hon som har ganska begränsat tålamod i vanliga fall. 

Därför kan man väl säga att det kommer bli något av ett tema för damens 4-års kalas. I paketen kommer bland annat finnas ett enhörningshuvud att hänga på väggen.
Och en pyjamas. 
Vi har också lovat att försöka hitta papptallrikar, servetter och muggar med enhörningar, till kalaset. 

En Polarn med enhörningar är en nöjd Polarn, och nöjd ska hon bli. Just nu verkar det dock vara svårt att göra henne nöjd. Hon är möjligen i någon "fas" som innebär kort stubin, hon som brukar ha lång stubin, det är ovant. 

Idag försökte jag exempelvis roa henne, och Pyret, med att först köpa begagnade skridskor till dem för 25 kronor för ett par använda ställbara och 45 för ett par sprillans nya konståkningsskridskor i kartong. Säsongen är snart slut, men med de priserna är det värt det, även om bara Polarn kan ha några av dem nästa år. 
Pyret blev hysteriskt taggad. Polarn sa "Nej!". Till allt. 

Sen följde vi med mammakompisen med arvsmassa till en Konstverkstad för barn. Allt var gratis. På riktigt. Det fanns massor med färgat papper, lim, limpistol, plexi, pennor, kartong och det var bara att freaka loss. Fantastiskt. Förutom att Polarn ledsnade efter en timme och Pyret blev missnöjd med allt hon gjorde, alltså a.l.l.t. Men i teorin var det ett fantastiskt upplägg. Ska prova den igen med en vuxen per barn, och en Polarn på sitt vanliga humör. 

Till middag ville hon ha pizza. Men sen åt hon självklart knappt två tuggor.
Hon var trött och ville gå och sova, men ville självklart inte byta till pyjamas eller borsta tänderna.

Jag satsar på att Polarns fas har gått över till födelsedagen. Men för säkerhets skull kanske jag ska köpa något mer med enhörningar. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: