Fortsätt till huvudinnehåll

Ingen fredagsfeeling än.

Det finns bra dagar på jobbet, det finns mindre bra dagar på jobbet och så finns det dagar på jobbet som känns blytunga. Idag var det blytungt. Men förutom att hantera andras rädslor och farhågor, så tog jag tag i mina egna.
Jag bokade tid till gyn.
Dags att utreda om alla besvär "bara" är för att klimakteriet har gjort entré, eller om det är något annat. 
Men att boka tid till gyn, hantera några av jobbets svåraste sidor och ha en imponerande värk av, troligen, en cysta kanske inte leder till den där fredagsfeelingen man jagar. Polarn frågade medan vi lagade middagen hon valt:
"Mamma, hur mår du? Du verkar lite dyster."

Jag hoppas att lördagen blir lite mindre dyster. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.