Fortsätt till huvudinnehåll

Bortskämd

Kollegan sa att det kändes så himla lyxigt att komma hem, öppna dörren och mötas av ett rent hem. Det lät ju lite överdrivet, hur stor skillnad gör det att en dammsugare farit fram där den kommer åt liksom.

Stor skillnad, visade det sig. Och ja, det kändes lyxigt.
Medan man sitter på jobbet så får man meddelande:
Och utan att lyfta ett finger, förutom för att ta bort notisen på mobilen, så är de fria ytorna städade.

Förutom att det ger dammfria golv, så tvingar det övriga personer i hushållet att plocka upp efter sig, annars förstörs såväl ägodelarna som den dyra dammsugaren. Säg hejdå till strumpor på golvet, till exempel.

Som komplement har jag också köpt Swiffer dammvippa/dammtrasor.
Även de efter rekommendation från en kollega. Jösses, pratar vi bara städning på jobbet? I alla fall; de var också oväntat effektiva.

Plötsligt är livet i alla fall lite enklare för en person som uppskattar ett rent hem. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.