Fortsätt till huvudinnehåll

Bara ledig.

Förskolan var stängd idag så jag och Polarn hade en dag för oss själva.

Hon ville äta lång frukost framför tv:n, det tackade jag inte nej till. Vi njöt av resterna från gårdagens frulle. Sen ville hon åka tåg, jag ville åka tåg för att kolla på secondhand. Det vägde inte jämt tyckte hon, så jag slängde in en fika i uppgörelsen och då gick det bra. Vi frossade i smoothie, skogsbärspaj med vaniljsås och lyxbulle innan vi gav oss hän bland kläder och skor. 

Förutom några vardagskläder där hon hittade en rutig skjorta med luva, en stickad kofta med "skinn"detaljer och en sammetsklänning (så totalt genusbefriad unge det där) och jag hittade byxor, tröja, blus och kofta, så fyndade hon en för stor Spiderman dräkt och jag världens snyggaste skor.

Vi var båda rätt nöjda.

Innan vi hämtade Pyret så bekämpade vi bovar, kollade på film och fikade en gång till. 

Arvsmassorna slocknade redan vid 18.30 så jag tog min märkliga yrsel, som gör att jag känner mig lätt berusad hela tiden, och envisa rethosta och bäddade ner mig tidigt. Imorgon är ju inte en ledig dag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dagens dag

Jag har ju helt glömt att berätta hur jag maxde den första sommarvarma och soliga dagen på året (i lördags)? Man följer med Cous-cous på en trip till Trosa. Där fanns Vintage sale med olika fynd: