Fortsätt till huvudinnehåll

Luftslott.

Maken har för många semesterdagar på sitt konto för att lönekontoret ska vara nöjda, vilket fick oss att löst prata om att resa bort.
Använda sportlovet till att ladda batterierna.
Kanske lite sol och värme.
Få rå om varandra, få komma undan från allt som påminner om allt jobbigt som varit, och allt jobbigt som komma skall.
Det lät så skönt, att komma till den där känslan man får när man reser bort, när känslorna blir som viktlösa och alla bekymmer lämnas hemma.
Tänk att få värme i kroppen, kanske lära mig att sova igen, få muskler att slappna av, komma hem med färg på kinderna, känna sig fräsch och stark.
Löst prat.
En liten titt på nätet och det luftslottet sprängdes med buller och brak.
Om det inte startas en fond för "Rädda B.o.B. plus make" med bidrag rakt in på reskontot så lär det nog inte bli någon resa.
Det känns inte riktigt försvarbart att lägga såna pengar på en resa när man är fattig student.
Så dumt att börja prata om såna härliga saker, så dumt att börja drömma.

Kommentarer

Greken sa…
Fan vilken bra ide! Ni kommer losa penningpungproblemet. Det dyker sakert upp nagot bra alternativ! Kanske en sista minuten? Eller varfor inte bara dra till nagon javla stuga i sverige, kanske kolla norrskenet eller nat!? Kramar till dig!

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.