Fortsätt till huvudinnehåll

Blandad kompott.

Dagen började illa, katten skrek så det skar i hjärtat när hon försökte gå på lådan, så maken fick åka till veterinären.
Jag satt som på nålar och undrade vad som var fatt med mitt monster medan läraren skulle avtackas, och jag blev utsedd att lämna blomma och ge kram i mitt splittrade tillstånd.
Sen skulle jag få mitt slutgiltiga omdöme från sagda lärare, som var så fint att jag blev rosig om kinderna.
Jag blev lättad av att få höra att katten var okej, de misstänkte en inflammation i en kroppsöppning, vilket hon fick medicin och läskig strut runt halsen för.
Men så fick jag meddelat från annan lärare, som jag har ifrågasatt efter att hon har spenderat en hel termin med att förvirra en klass vuxenstudenter genom konstanta motsägningar och ändringar, att om jag ska kunna få MVG måste jag minsann skriva om min uppsats.
Och självklart följde instruktioner med om hur den skulle vara uppbyggd, som var totala motsatsen till vad hon gett för instruktioner innan.
Lärare har vansinnigt mycket makt, säger man emot får man straff.
Så nu sitter jag här och knappar, på en uppsats som är uppbyggd precis som det 20 tal uppsatser jag har skrivit de senaste 2 åren, vilket inte var vad hon ville ha från början.
Jag lär väl inte få bättre betyg för det eftersom jag ifrågasatte det hela nu med och gjorde henne upprörd.
Tänkte bara säga hej, innan jag knappar vidare.
Så hej.
Hur har er dag varit?

Kommentarer

Elenor sa…
21 dagar kvar till Indien =)
Snart kommer de snöööööö =)
Å sen blir de sommar så man kan sitta på en uteservering å dricka ööööööööööl =)
Puss puss min lilla smultrontass
B.o.B. sa…
Okej.
Jag kan hålla med om att man kan se fram emot många dagar i Indien.
Jag kan hålla med om att man kan se fram emot att sitta på uteservering och dricka öl.
Men smiley på att snart kommer det snö?
Nja...
Fast det känns tryggt att du håller fast vid dina glädjeämnen, jag vet var jag har dig vännen.
Puss puss.

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.