Fortsätt till huvudinnehåll

Modigt.

Det är inte bättre än att man får en tår i ögonvrån när man ser vad modiga och tappra de är, alla små i pyjamas.
Som kämpar mot andra små, som är mycket större, som fortsätter trots spruckna läppar och blåmärken, som kämpar mot gråten vid allt för tuffa tag och när de förlorar, och inte kan hejda sin lycka när de vinner.
Sen sitter man i förundran över att de kastar sig in i matchen, ohejdat med vild kämparglöd, utan en tanke på vilka förmågor motståndaren besitter.
För att inte tala om vilken sanslös ork och energi de har där de studsar runt som små Duracell-kaniner.
De är väldigt modiga de små i pyjamas.

Kommentarer

Greken sa…
Jag vill också fightas i pyjamas!!

Populära inlägg i den här bloggen

Fika hjälper

Det blev ingen "mormormiddag" idag, som det annars är varje tisdag, för lilla mamsen var krasslig igen. Arvsmassorna krävde att middagen var så lik mormormiddag som den kunde vara, jag kom inte undan med detta alltså: Så jag gjorde fläskfilégratäng med ris och fick ta mig ut för att köpa fika. Då stötte jag på denna lilla raring Jag älskar Nutella. Allt med Nutella är gott, så inte alls överraskande att Nutella biscuits också var gott. De matchar även det ökade sötsuget som jag förstår hör ihop med förklimakteriet, precis som allt annat.  Jag tror att jag räddade tisdagen, även om arvsmassorna saknade sin mormor, morfar och Bobbo. Fika räddar det mesta.